Luftskibet er certificeret som et normalt luftfartøj

Ny unik turistattraktion i København

SkyFlyer er en ny oplevelses- og turistattraktion, som har potentiale til branding af hovedstaden. Det bliver en unik oplevelse, og vi vurderer, at den vil kunne skabe opmærksomhed også uden for landets grænser.

SkyFlyer er et luftskib, som mod betaling tilbyder gæster en tur op til 120 meters højde, og den bliver hermed Københavns højeste udsigtspunkt. Luftskibet kan rumme 16 personer i en gondol, og det er planen, at den skal flyve 10 timer dagligt – 320 dage om året.

SkyFlyer er forankret til jorden med solide stålwirer, og den vil på intet tidspunkt flyve frit. Den trækkes ned vha. et spil. Den er 32 meter lang og har en diameter på 18 meter. Når den lander på sin specialkonstruerede standplads, vil den være omkring 31 meter høj. Om natten vil den hænge 120 meter over jorden og være et tydeligt pejlemærke i byen.

SkyFlyer bygger på en velafprøvet konstruktion, der har vist sin stabilitet og sikkerhed. Luftskibet  er certificeret som et normalt luftfartøj og kommer derfor ind under de gældende internationale love og sikkerhedsregler på området.